(Val)ondergrond systeem voor sportvelden

De voordelen

Eenvoudige installatie

20 jaar verzekerde productgarantie

Multifunctioneel toepasbaar

Gepatenteerd (overlappend) verbindingssysteem

Cradle to Cradle™

Lange levensduur

PowerBASE/Pro™ systemen

PowerBase/Pro™ is het enige systeem dat specifiek ontworpen is voor professionele sporters die op topniveau spelen. De shockpad brengt het veld naar een nieuw niveau van speelbaarheid, veiligheid en levensduur. Door een eenmalige investering in het professionele systeem, bespaar je op vele manieren: het is een stevig ondersteunde basislaag voor diverse constructies, er is 20 jaar verzekerde productgarantie en het fungeert als drainage systeem.

Nauwkeurig

Passend verbindingssyteem zorgt voor stabiliteit

Responsief

Schokabsorberende noppen zorgen voor stijfheid en veiligheid

Uniform

(Crush-rib) maakt het ontwerp sterk

Duurzaam

Cradle to Cradle™ gecertificeerd product

Met PowerBase/Pro™ heeft u een stabiele ondergrond, thermische isolatie en gelijkmatige waterafvoer voor kunstgrasvelden. Stenen ondergronden of andere onderplaten bieden niet dezelfde eigenschappen zonder extra materiaal- en arbeidskosten. Met PowerBase/Pro™ zijn er minder graafwerkzaamheden nodig; minder materiaalkosten en veel minder steengebruik en transport. Door het lichte gewicht van de panelen en het eenvoudige ontwerp met het overlappende verbindingssysteem is een snel installatieproces mogelijk.

PowerBase/Pro™ is een systeem voor verticale en horizontale efficiënte drainage. De verticale doorlatendheid van PowerBase/Pro™ zorgt voor een droog en stabiel oppervlak. De horizontale drainage kanalen zorgen efficiënt voor (regen)waterafvoer om snel de speelbaarheid van het veld terug te krijgen. Simpel gezegd, het BROCK drainage systeem slaagt altijd.PowerBase/Pro™ is ook een zeer effectieve isolator (R-Value 3.6 / inch) die het oppervlak beschermt tegen vervorming veroorzaakt door vorst.

De PowerBase™ shockpads absorberen de impact van een val om het hoofd en lichaam te ‘beschermen’. Door de producteigenschappen van PowerBase™ wordt de speelbaarheid geëvenaard als het gevoel van spelen op natuurgras. De gebruiker zal zich niet geremd voelen omdat de shockpads zo zijn ontworpen dat het alleen een val absorbeert. “Fast to play on, safer to land on!”

PowerBase™ bereikt het doel van de wens van elke sporter, namelijk: om op een sportoppervlak te spelen die het gevoel van natuurgras nabootst. De groeiende trend voor het plaatsen van een schokabsorberend ondergrond systeem onder kunstgras komt door de vraag naar de beste kwaliteit kunstgrasvelden. Ook besteed de media hier aandacht aan vanwege de zorg voor letsel door het gebruik van kunstgras. De commotie over de rubberkorrels infill heeft ertoe geleid dat nu partijen in de sportindustrie zich graag willen houden aan de gestelde normen om voor de beste kwaliteit kunstgras te kiezen in combinatie met een duurzaam shockpad ondergrond systeem. Dit betekent: meer duurzame vezels; geldbesparing wat betreft de vervangingskosten; een beter fundament en lange levensduur.

Absorberende vermogen

Bevorderd het bouwproces

De juiste balans van stijfheid en zachtheid

Het doel is het evenaren van kunstgras

Meer informatie?

Comments are closed.