(Val)ondergrond systeem voor speelvelden

De voordelen

Eenvoudige installatie

20 jaar verzekerde productgarantie

Multifunctioneel toepasbaar

Gepatenteerd (overlappend) verbindingssysteem

Cradle to Cradle™

Lange levensduur

PLAYBASE™ systemen

Na jaren van onderzoek, ervaring met speelvelden en door samenwerking met deskundigen uit diverse beroepen, is PlayBase™ in het jaar 2009 door het BROCK-team geïntroduceerd als ’s werelds meest geavanceerd (val)ondergrond systeem voor speelvelden ter wereld. PlayBase™ is vervaardigd uit 100% zuiver hoogwaardig geëxpandeerd polypropyleen. Dit niet-giftige en zeer duurzame materiaal zal niet verrotten of verminderen in kwaliteit. Ook is het bestand tegen bacteriën, schimmels en chemicaliën, is 100% recyclebaar, Cradle to Cradle™ gecertificeerd en voldoet het aan de strengste milieunormen.

Consistent

Gepatenteerde ontwerp garandeert stabiliteit

Nauwkeurig

Uniform oppervlak

Slim

Verbindingssyteem in elke paneel

Drainerend

Horizontale en verticale drainage

Bij BROCK zijn ze van mening dat de veiligheid van kinderen van groot belang is en erkennen dat er behoefte is aan een consistent product, dat speciaal ontworpen is voor veiligheid op speelplaatsen. Als marktleider met meer dan 30 jaar ervaring met het ontwikkelen van veiligheidsgerelateerde producten, introduceerde het BROCK-team in 2010 PlayBase™. PlayBase™ is een technologisch geavanceerd en milieuvriendelijk (duurzaam) systeem voor speelplaatsen voor kinderen. Elk PlayBase™ -paneel wordt individueel vervaardigd en gecontroleerd op kwaliteit. De eigenschappen van elk paneel optimaliseert de functies van voorspelbare veiligheid, drainage, oppervlaktestabiliteit en uniform oppervlak.

PlayBase™ is vervaardigd uit 100% zuiver hoogwaardig geëxpandeerd polypropyleen. Dit niet-giftige en zeer duurzame materiaal zal niet verrotten of verminderen in kwaliteit.PlayBase™ is bestand tegen bacteriën, schimmels en chemicaliën, is 100% recyclebaar, Cradle to Cradle™ gecertificeerd en voldoet aan de strengste milieunormen.

PlayBase™ is speciaal ontworpen als veilig valondergrond systeem voor kunstgras. Als kunstgras wordt vervangen zal het PlayBase™ valondergrond-systeem blijven liggen en opnieuw worden gebruikt onder de nieuwe speelplaats. Dit reduceert in toekomstige kosten. PlayBase™ is een multifunctioneel systeem: het fungeert als een impact absorberende veiligheidslaag (shockpad) én het is een waardevol onderdeel van een basisconstructie bestaande uit beton, steen, asfalt, compact zand of grind (het zogeheten ‘TISANOS concept’). Als effectieve thermische isolatielaag beschermt PlayBase™ de onderliggende bodem tegen vorst die normaal gesproken permanente vervorming aan een speelvlak kan veroorzaken. PlayBase™ bevat tevens een compleet horizontaal en verticaal drainage systeem dat geïnstalleerd kan worden over doorlatende als niet-doorlatende ondergronden. De afvoermogelijkheid vanPlayBase™ zorgt voor een betrouwbaar en efficiënt drainage-speelgebied. PlayBase™ 50 -panelen kunnen tot 25mm regenval tussen de schokabsorberende noppen opslaan.

Absorberende veiligheidslaag

Perfecte en veilige valdemping

Duurzaam en multifunctioneel

Meer informatie?

Comments are closed.