Expo-bond rubber mulch

Rubber mulch biedt een doorlopend naadloos oppervlak. Bovendien is het een duurzaam product en kan het over bijna elk oppervlak geïnstalleerd worden zonder formele fundering. Gekoppeld met de natuurlijk ogende esthetiek en kleuropties, is rubber mulch tevens uniek in dat het geschikt is voor alle seizoenen van het jaar en voor talloze toepassingen.

Het proces begint met het recyclen van een massieve autoband – wat anders normaal op de stortplaats terecht zou komen – die dan versnipperd wordt en een kleurlaag krijgt. Op locatie worden de rubbersnippers gemengd met een polyuretaan bindmiddel en het mengsel wordt dan met een troffel verspreid.

Omdat dit gebonden systeem zelfdragend is, hoeven er geen funderingen te worden gegraven. Doordat er geen grote zware machines nodig zijn, is dit systeem ideaal voor zelfs de meest ontoegankelijke locaties.

Bovendien werkt dit systeem op bijna elk oppervlak inclusief gras, grond, oude tegels, oud wetpour, fijn aggregaat of beton. Dit gebonden systeem volgt de natuurlijke contouren van de grond en kan zelfs direct over boomwortels en rondom planten worden geïnstalleerd.

 

Comments are closed.